Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
jan 22, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Standhouders, Programma,  |
willemijn

15e editie!

De voorbereidingen zijn in gang gezet. We zijn alweer bezig met de volgende Dag van het Schaap. Dat wordt de 15e editie! Noteer de datum: zaterdag 11 juni 2016. Meer informatie vind u in de nieuwsbrief onder deze link

De voorbereidingen zijn in gang gezet. We zijn alweer bezig met de volgende Dag van het Schaap. Dat wordt de 15e editie! Noteer de datum: zaterdag 11 juni 2016.

Wat u van ons mag verwachten? Een geweldige dag natuurlijk. Iedereen die ook maar iets met schapen heeft, zal in Ermelo ogen tekort komen. Tientallen schapenrassen van heel dichtbij te bekijken mèt mensen erbij die u alles over elk ras kunnen vertellen, het Nederlands kampioenschap schapen scheren,keuringen, de uitverkiezing van het mooiste schaap van Nederland, werkelijk alles op het gebied van wol, workshops en demo's met werkhonden, de nieuwste producten, lezingen, lamsvlees, schapenkaas. Alles, maar dan ook echt àlles op het gebied van de schapenhouderij. En ja, ook dit jaar krijgen geiten op deze dag ruim baan.

Meer informatie vind u in de nieuwsbrief onder deze link

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief