Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
jan 19, 2016 |
Alle nieuwsberichten,  |
margo

Eerste nieuwsbrief komt eraan

Ook nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is op de Dag van het Schaap en de geit op 11 juni 2016? Via de site en de nieuwsbrief houden we u op de hoogte. Meld u aan voor de nieuwsbrief via deze pagina.

Op de Dag van het Schaap en de geit op 11 juni 2016 is weer van alles te beleven rond de schapen- en geitenhouderij. Er zijn natuurlijk heel veel schapen en geiten te zien, maar er is nog veel meer. Leveranciers van allerlei producten, variërend van stalmateriaal tot wol zullen zich presenteren in Ermelo met stands en workshops. Het programma krijgt steeds meer vorm en we zullen u op de hoogte houden via de site en de nieuwsbrief. Meld u aan voor de nieuwsbrief op deze pagina.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief