Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
jan 28, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Standhouders,  |
margo

Stands op de Dag van het Schaap

Op 11 juni 2016 kunt u niet alleen genieten van heel veel verschillende schapen- en geitenrassen, maar u kunt ook zien welke bedrijven en organisaties actief zijn in de schapen- en geitensector.  De eerste stands staan op de website.  

Op 11 juni 2016 kunt u niet alleen genieten van heel veel verschillende schapen- en geitenrassen, maar u kunt ook zien welke bedrijven en organisaties allemaal actief zijn in de schapen- en geitensector. De eerste wolstands staan op de website.  

Bijgaand kleurrijk schaap is van Marijke van der Duys van Clun Forest Wol.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief