Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
feb 22, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Sponsors,  |
willemijn

ForFarmers is onze hoofdsponsor!

Mengvoerbedrijf ForFarmers is de nieuwe hoofdsponsor van de Dag van het Schaap! Het bedrijf maakte tijdens eerdere edities al de uitverkiezingen van de innovatieprijzen mogelijk en wordt nu dus ook onze hoofdsponsor.

We zijn als organisatie blij dat ForFarmers ons mooie evenement mede mogelijk maakt. ForFarmers is een Nederlands bedrijf en ook actief in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het heeft verschillende schapen- en geitenvoeders in het assortiment.

Wilt u ook sponsor worden? Kijk dan op onze sponsorpagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We informeren u graag.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief