Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
feb 15, 2016 |
Demonstraties, Alle nieuwsberichten, Programma,  |
margo

Nieuw: dit jaar worden er ook geitenkaasjes gekeurd!

Unieke kaaskeuring op de Dag van het Schaap van schapen- en geitenkaas. Alles is welkom: harde kaas, zachte kaas of andere producten zoals yoghurt. Meer informatie over de keuring ontvangt u na aanmelding bij: kaas@dagvanhetschaap.nl

De Dag van het Schaap houdt op 11 juni een unieke keuring van schapenkaas. De jury bestaat uit experts. Zij wikken en wegen, proeven en ruiken én laten het publiek meedoen! Maakt u schapenkaas en wilt u het oordeel van de jury horen? Kans maken op de mooie prijs ‘De beste schapenkaas van Nederland’?  Meld u aan bij: kaas@dagvanhetschaap.nl

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief