Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
feb 4, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Standhouders, Workshops,  |
margo

Wollig plein

De eerste aanmeldingen voor het wolplein zijn binnen. Als u geïnteresseerd bent in wol en wat u allemaal met wol kunt doen, dan biedt de Dag van het Schaap op 11 juni daar een prachtig voorbeeld van. Net als de vorige keer zal de wol'otheek van Wools.nu aanwezig zijn. De wol van heel veel verschillende schapenrassen wordt daarin tentoongesteld (ruw en in bewerkte vorm). Maar u kunt ook zelf aan de slag met wol. Er zullen verschillende workshops worden gegeven. Meer informatie over de workshops komt in de komende weken op de site. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

De eerste aanmeldingen voor het wolplein zijn binnen. Als u geïnteresseerd bent in wol en wat u allemaal met wol kunt doen, dan biedt de Dag van het Schaap op 11 juni daar een prachtig voorbeeld van. Net als de vorige keer zal de wol'otheek van Wools.nu aanwezig zijn. De wol van heel veel verschillende schapenrassen wordt daarin tentoongesteld (ruw en in bewerkte vorm). Maar u kunt ook zelf aan de slag met wol. Er zullen verschillende workshops worden gegeven. Meer informatie over de workshops komt in de komende weken op de site. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Op het wolplein vindt u nog meer. Er zijn verschillende mensen die schilderijen maken met het thema 'schapen'. Zij laten op het wolplein hun werk zien en verkopen ook kunst.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief