Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mrt 23, 2016 |
Alle nieuwsberichten,  |
margo

Nieuwsbrief 2: over de hoofdsponsor en een 25-jarige

Leest u mee met het nieuws over de Dag van het Schaap in de nieuwsbrief? Natuurlijk geven we aandacht aan de hoofdsponsor: ForFarmers. Veno is 25 jaar en viert dat ook op de Dag van het Schaap. Verder vindt u er uitleg over de workshops met honden en de kaaskeuring. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief op de site.

In de nieuwsbrief zetten we onze hoofdsponsor ForFarmers nog een keer in de schijnwerpers. Verder vindt u informatie over de workshops met honden en de kaaskeuring. U kunt zich daar van te voren voor aanmelden (zie nieuwsbrief). We zijn erg trots op het overweldigende aantal aanmeldingen voor stands: er zijn er al meer dan veertig.

Ook vindt u nieuws over Veno: zij viert haar vijfentwintigjarig bestaan op de Dag van het Schaap.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief