Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
apr 28, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
margo

Vilten op de Dag van het Schaap

Vilten met wol uit de ruwe vacht? Of liever met mooie zacht gewassen kleurtjes? Alles kan op de Dag van het Schaap. Drie zeer ervaren viltsters, Lidwina Charpentier van Ruw & Ruig, Andrina Bravenboer van Wolkol en Conny van Meir van Keigoed vilten geven op 11 juni twee maal een workshop. De workshops zijn niet gratis en om je te verzekeren van een plekje kun je je nu al inschrijven via e-mail.

Lidwina vilt het liefst vanuit de ruwe vacht. Ze leert je verschillende technieken om met de vers geschoren wol van een schaap te vilten. Andrina helpt je op de Dag van het Schaap een kussenhoes te maken. Je werkt met ruwe vacht en vachtvlies (gekaarde wol). Conny laat je het liefst met natuurlijke tinten keien vilten, maar natuurlijk is er ook gekleurde wol beschikbaar.

Schrijf je in als je zeker wilt zijn van een plekje. De precieze tijd en de kosten van de cursussen komen later beschikbaar op de site.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief