Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 9, 2016 |
Lezingen, Alle nieuwsberichten, Programma,  |
jacques

Alterra geeft lezing over natuurbeheer

Onderzoeksinstituut Alterra zal tijdens de Dag van het Schaap een lezing geven over natuurbeheer met schapen. Belangrijk onderdeel is het recente onderzoek naar de financiële draagkracht van schaapherders.

De lezing wordt gegeven door Raymond Schrijver. Hij deed onlangs onderzoek naar de financiële situatie van de Nederlandse schaapherders. Dat leidde tot het rapport 'Wie stuurt de herder?'. Schrijver zal spreken over de rol en betekenis van de schaapherder in onze maatschappij.

Deze presentatie is een van de prachtige lezingen die tijdens de Dag van het Schaap worden gegeven. De komende weken zal het hele lezingenprogramma worden bekendgemaakt. Toegang tot alle lezingen is gratis.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief