Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 30, 2016 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

NK scheren met nieuwste techniek

Het NK schapen scheren zal dit jaar met moderne machines gebeuren. De scheerders gaan werken met zogeheten hangmotors.

Daarmee worden er voor deze wedstrijden niet langer de klassieke zware scheermachines gebruikt. Volgens wedstrijdleider Henk Damkot is het NK met de moderne scheermachines 'meer van deze tijd'. De scheermachines met hangmotor zijn Evo-machines van Gallagher Europe, sponsor van dit NK.

Vraag naar meer informatie over deelname aan het NK schapen scheren: http://www.dagvanhetschaap.nl/contact

 

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief