Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 9, 2016 |
Alle nieuwsberichten, Programma, Workshops,  |
jacques

Unieke workshop levend classificeren

De Dag van het Schaap organiseert een unieke workshop levende classificatie. Deelname is gratis. Aanmelden kan vanaf nu.

De workshop wordt verzorgd door Jan Eikelenboom uit Lith. Zijn ervaring op het gebied van kwaliteitsbeoordelingen van lammeren op slachtrijpheid staat garant voor een zeer leerzame workshop.

Deelnemers krijgen na afloop een certificaat!

De workshop bestaat uit het schatten van het gewicht van een aantal lammeren en het beoordelen van hun bevleesdheid en vetbedekking.

De Dag van het Schaap organiseert deze workshop op verzoek van professionele schapenhouders. Zij hebben aangegeven dit soort praktijkinformatie op de Dag van het Schaap te willen krijgen.

 

Opgave voor deze bijzondere workshop kan vanaf nu via info@dagvanhetschaap.nl. Vermeld s.v.p. uw naam, mailadres, telefoonnummer en het aantal schapen dat u op uw bedrijf houdt.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief