Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
jun 20, 2016 |
Alle nieuwsberichten,  |
margo

Voortreffelijk

De 15e Dag van het Schaap was een voortreffelijke dag! 4.000 bezoekers hebben genoten van de schapen- en geitenhouderij in alle facetten. De reacties zijn louter positief. Dank voor uw komst, dank voor uw betrokkenheid. Daar doen we het allemaal voor!

Nagenieten van de Dag van het Schaap kan met de laatste nieuwsbrief, op de site en op Facebook.

In de nieuwsbrief vind u de prijswinnaars van onder andere de innovatieprijs van Forfarmers. Ook hebben we een oproep geplaatst om mee te doen aan een enquête om de Dag van het Schaap in 2018 nog leuker te maken.De komende weken zullen we foto's en uitslagen plaatsen op de site en op Facebook. Heeft u leuke foto's? Deel ze dan met ons.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief