Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mrt 16, 2018 |
Demonstraties, Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Nederlands Kampioenschap schapen scheren

De inschrijving is geopend. Schaapscheerder kunnen zich nu inschrijven voor het spetterende NK schaapscheren!

Dit kampioenschap is een van de hoogtepunten van de Dag van het Schaap. Spannend, vaak verrassend en altijd heel veel publiek! De winnaar mag zich 2 jaar lang Nederlands kampioen schapen scheren noemen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: scheerwedstrijden@dagvanhetschaap.nl

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief