Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 1, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Programma,  |
willemijn

Laat je fotograferen met je favoriete schaap!

Kom naar de Dag van het Schaap met een foto waar jij op staat samen met je favoriete schaap! Misschien wordt jouw foto wel uitgekozen tot de allermooiste en krijg je daar later een prachtige afdruk van op canvas.

Fotograferen met favoriete schaap

De spelregels: vraag iemand uit je omgeving of die de foto van jou met je schaap wil maken. Zet die op een usb die je meeneemt naar Ermelo. Ga ermee naar de knip-, knutsel- en kleurhoek voor kinderen en geef die usb even af, zodat we je foto daar op een beeldscherm kunnen laten zien. Daarmee ga je dan akkoord met het vertonen van die foto.


De leeftijdscategorieën zijn 0-4, 5-8 en 9-12 jaar. In elke klasse kiezen we de gaafste foto. Die laten we afdrukken op canvas en naar de winnaars opsturen. De winnende foto’s worden ook gepubliceerd op de website van de Dag van het Schaap.


Dus vraag je ouders, broer of zusje, vriendje of vriendinnetje of zij die foto van je maken en kom ermee op zaterdag 9 juni naar Ermelo!

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief