Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 22, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
willemijn

Wol, heel veel wol

De Dag van het Schaap heeft een compleet wolplein. Daar kunnen wolliefhebbers de hele dag hun hart ophalen. Particulieren en bedrijven zijn er met tientallen stands waar ze de mooiste wolproducten tonen en verkopen.

Voor wie wil leren: ook op het wolplein zijn workshops waaraan u kunt deelnemen. Lidwina Charpentier geeft een cursus ‘De ideale vilt/spinvacht’ met daarin alle weetjes over vachtsoorten, vezeltypes, schoonmaken, gezondheid en verwerking voor spinnen of juist vilten. Ester Floor en Margo Vonk geven een viltcursus.

Voor beide workshops geldt: er is een limiet voor deelname. Wees er snel bij. Mail naar wolplein@dagvanhetschaap.nl.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief