Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
mei 22, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
willemijn

Workshops werkhonden

De Dag van het Schaap organiseert 8 bijzondere workshops ‘werkhonden’. Vier daarvan zijn voor schapenhouders die met border collies werken, vier voor mensen die kelpies inzetten bij hun schapen. Mike van der Most verzorgt de workshops met border collies, Reinier van Klinken en Freerk Heuker die met kelpies.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht door een mailtje te sturen naar honden@dagvanhetschaap.nl met uw naam, adres en telefoonnummer en ‘kelpie’ of ‘border collie’.

De workshops zijn openbaar. Mocht u zich niet meer kunnen aanmelden, dan kunt u ze toch goed ter plekke volgen!

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief