Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
jun 7, 2018 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Topjury voor kaaskeuring

De grote kaas- en zuivelkeuring die tijdens deze editie van de Dag van het Schaap plaatsvindt, kent een aantal top-juryleden. Om 13.45 zullen culinair journalist Felix Wilbrink van dagblad De Telegraaf en Jasper de Jong, dit jaar verkozen tot fromagier van het jaar, uit de beste drie schapenkazen de lekkerste schapenkaas van Nederland kiezen. Dat doen ze live, op het podium in de Willem Alexanderhal.

’s Morgens zijn de voorrondes van deze zuivelkeuring. Zes keurmeesters, onder aanvoering van levensmiddelentechnoloog Barbara Hart, kiezen dan uit alle inzendingen de beste drie producten voor de finale. Dat gebeurt op het Melkschapenplein in de Beatrixhal en is grotendeels publiek.

Bezoekers mogen ook hun oordelen over schapenkazen vellen. Op het Melkschapenplein is ’s morgens de kans te proeven welke kaas het lekkerste is. ’s Middags wordt bekend welke zuivelaar met deze publieksprijs aan de haal gaat.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief