Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
May 17, 2022 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Primeur: het eerste NK schapen tellen

ris-duitse zwartkop062

Nog nooit vertoond in Nederland: het eerste NK schapen tellen!

Hoe dit bijzondere kampioenschap in zijn werk gaat? Dat is heel eenvoudig. Je logt in met je mobiel en beantwoordt de vraag: hoeveel schapen zie je langs je lopen? Op dat moment passeert een kleine kudde. De wedstrijd kent een aantal rondes, steeds met opdrachten. Op je mobiel, en op een groot scherm, zie je elke keer de tussenstand. Wie na de laatste ronde bovenaan staat, is de allereerste Nederlandse kampioen schapen tellen.

De winnaar krijgt de prijs uit handen van onze eregasten van de Dag van het Schaap

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format