Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
May 3, 2022 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Schrijf je nu in voor het jongerencafe!

Ongedwongen met leeftijdsgenoten discussiëren over allerlei 'schapenzaken'? Schrijf je dan nu in voor het jongerencafé. Gratis drankje en hapje en dan elkaar informeel bijpraten over de schapenhouderij aan de hand van enkele stellingen, voorgelegd door Hans Kolk van de Dag van het Schaap.

Let op: er is plek voor maximaal 15 personen en je mag niet ouder zijn dan 35 jaar. Deelname is gratis.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar workshops@dvhs.nl

 

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format