Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Jun 1, 2022 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Twee workshops volgeboekt

De workshops 'Wormbeheersing' van dierenarts Judith van Andel en 'Gezondheidszorg schapen' van dierenarts Klaas Heijnen zijn volgeboekt!

Aanmelden voor de workshops 'Kleurgenetica' door Noëlle Hoorneman en 'Kruiden en Grasland' kan nog wel. Daar zijn nog plekken vrij. Meld je snel aan, want ook voor deze twee workshops geldt: vol=vol. Stuur een mailtje omworkshops1 je aan te melden.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format