Praktische informatie 

Wat is waar, wanneer en hoeveel kost het? Je vindt het allemaal hier: 

Adres

De Dag van het Schaap vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125, 3852 PL Ermelo. Een routebeschrijving vindt u hier.

Openingstijd

De Dag van het Schaap 2024 is geopend van 9.00 - 16.30 uur.

Entreeprijs

De entreeprijs 15 euro per persoon (gratis parkeren) en kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Parkeren

Parkeren is gratis en er is voldoende parkeerruimte.  

Honden

Honden zijn van harte welkom mits ze aangelijnd en gehoorzaam zijn, en uiteraard ruimt de hondenbezitter zelf de hondenpoep op.

EHBO

Op de Dag van het Schaap is een EHBO-post aanwezig. En voor de dieren lopen uiteraard voldoende dierenartsen rond.  

Betalingsmogelijkheden 

Er zijn 2 kassa's waar de toegangskaarten gekocht kunnen worden. Heel graag betalen met pinpas maar cash is eventueel ook mogelijk. 
Let op: u kunt op veel maar niet alle stands met een pinpas betalen.

Rolstoelgebruikers en mindervaliden

Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is de Dag van het Schaap beperkt toegankelijk. Er zijn invaliden parkeerplaatsen. Niet alle paden zijn verhard, daarom is een helpende hand van een begeleider gewenst. Er is een invalidentoilet in De Brasserie. 

Eten en drinken

Er komt een enorm foodplein! Voor bezoekers zijn er volop mogelijkheden om heerlijk te eten en te drinken. Het aanbod is zeer divers. Verschillende standhouders bieden schapenproducten aan, zoals kaas, vlees of ijs. Natuurlijk komt tv-kok Nick Toet ook bbq'en, mis het niet!  

Plattegrond

Op de plattegrond staat aangegeven waar de verschillende standhouders zich op het terrein van het Nationaal Hippisch Centrum bevinden. Een plattegrond is ook af te halen bij de kassa! 

ris-SwifterDrayer071