Standhouders wol

Standhouders wolplein 2021

 

De Dag van het Schaap zal niet in 2020 plaatsvinden maar wordt verplaatst naar volgend jaar. Dit heeft de organisatie besloten naar aanleiding van de onzekerheden rond het coronavirus.

De datum voor 2021 staat nog niet vast. Waarschijnlijk zal die begin juni 2021 zijn. Heeft u vragen over het verplaatsen van de Dag van het Schaap? Stuur dan een mail aan de organisatie.

Hieronder ziet u een overzicht van de organisaties die zich hadden aangemeld voor de dag van 2020. Hiervoor alvast onze dank en wij komen volgend jaar weer bij u terug met een nieuw aanmeldformulier!

 

 

Wol op de Dag van het Schaap

In 2018 was het wolplein enorm indrukwekkend. Ook voor 2021 gaan we weer voor een groots wolplein. Wol inspireert veel mensen om mooie, maar ook praktische voorwerpen te maken variërend van kunst en kleding tot isolatiemateriaal. Op de Dag van het Schaap is er volop gelegenheid om te bekijken wat u met wol allemaal kunt doen.

Standhouders organiseren workshops zodat u zelf aan de slag kunt met vilten, spinnen, wol verven, haken of breien.

Voor meer informatie over het promoten van uw producten op de Dag van het Schaap kunt u het contactformulier hiernaast invullen.