Standhouders

Standhouders Dag van het Schaap 2024 

De Dag van het Schaap vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024! De vorige editie trok ruim 3.000 bezoekers. Een stand huren? Standhouders voor dit evenement kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina.  

De Dag van het Schaap biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf om uw producten aan te bieden. Wij bieden u graag standruimte aan. Het terrein in Ermelo is een ruime, moderne locatie zeer centraal in Nederland. Er zijn faciliteiten in een van de hallen, maar ook op het buitenterrein. Er is ook een apart gedeelte speciaal voor standhouders die wol en wolproducten aanbieden. U kunt huren per vierkante meter of wij kunnen voor een marktkraam (8 m2) zorgen. U kunt (in overleg) ook schapen meenemen voor bij uw stand. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw standlocatie en kunnen assisteren bij diverse facilitaire zaken. 

Voor meer informatie over het promoten van uw producten op de Dag van het Schaap kunt u het contactformulier hiernaast invullen.   

Standhouders voor het wolplein > Standhouders die specifiek wol en wolproducten willen aanbieden op het wolplein, kunnen via het contactformulier op de pagina voor standhouders met wol contact opnemen met de organisatie. 

Informatie en inschrijven > Hier kunt u de algemene informatiebrief, het inschrijfformulier voor standhouders, het inschrijfformulier voor sponsoring en de voorwaarden om sponsor te worden downloaden (pdf). 

Standhouders 2024 

De eerste standhouders hebben alweer toegezegd. Er gaan er uiteraard nog veel volgen! Klik op de logo's om op de website te komen van de deelnemende bedrijven!