Standhouders

Standhouders Dag van het Schaap 2022: 

De Dag van het Schaap vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022!

 

Hieronder ziet u een overzicht van de bedrijven die zich hebben aangemeld voor de Dag van het Schaap. Klik op de logo's om op de website te komen van de deelnemende bedrijven!

 

 

Standruimte huren?

De Dag van het Schaap biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf om uw producten aan te bieden. Wij bieden u graag standruimte aan. Het terrein in Ermelo is een ruime, moderne locatie die zeer centraal in Nederland is gelegen. Er zijn faciliteiten binnen in een van de hallen, maar ook op het buitenterrein. Er is ook een apart gedeelte speciaal voor standhouders die wol en wolproducten aanbieden op de Dag van het Schaap. U kunt huren per vierkante meter of wij kunnen voor een marktkraam (8 m2) zorgen. U kunt (in overleg) ook schapen meenemen voor bij uw stand. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw standlocatie en kunnen assisteren bij diverse facilitaire zaken. 

Voor meer informatie over het promoten van uw producten op de Dag van het Schaap kunt u het contactformulier hiernaast invullen.  

Hier kunt u de informatie brief, het inschrijfformulier standhouders, het inschrijfformulier sponsoring en de voorwaarden om sponsor te worden downloaden (PDF).

Standhouders die wol en wolproducten willen aanbieden kunnen via het contactformulier op de pagina voor standhouders met wol contact opnemen met de organisatie. Deze vind u hier.