Standhouders

Standhouders Dag van het Schaap 2022: 

De Dag van het Schaap zal niet in 2021 plaatsvinden maar wordt verplaatst naar 2022. Dit heeft de organisatie besloten naar aanleiding van de onzekerheden rond het coronavirus.

De datum voor 2022 staat nog niet vast. Waarschijnlijk zal die begin juni 2022 zijn. Heeft u vragen over het verplaatsen van de Dag van het Schaap? Stuur dan een mail aan de organisatie.

Hieronder ziet u een overzicht van de bedrijven die zich hadden aangemeld voor de dag van 2020. Hiervoor alvast onze dank en wij komen volgend jaar weer bij u terug met een nieuw aanmeldformulier!

 

 

Standruimte huren?

De Dag van het Schaap biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf om uw producten aan te bieden. Wij bieden u graag standruimte aan. Het terrein in Ermelo is een ruime, moderne locatie die zeer centraal in Nederland is gelegen. Er zijn faciliteiten binnen in een van de hallen, maar ook op het buitenterrein. Er is ook een apart gedeelte speciaal voor standhouders die wol en wolproducten aanbieden op de Dag van het Schaap. U kunt huren per vierkante meter of wij kunnen voor een marktkraam (8 m2) zorgen. U kunt (in overleg) ook schapen meenemen voor bij uw stand. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw standlocatie en kunnen assisteren bij diverse facilitaire zaken. 

Voor meer informatie over het promoten van uw producten op de Dag van het Schaap kunt u het contactformulier hiernaast invullen. Standhouders die wol en wolproducten willen aanbieden kunnen via het contactformulier op de pagina voor standhouders met wol contact opnemen met de organisatie. Deze vind u hier.