Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Oct 20, 2023 |
Alle nieuwsberichten,  |
jacques

Voorzitter Louis Oosterom draagt stokje over

Piet Vellema is de nieuwe voorzitter van de organisatie van de Dag van het Schaap. Hij neemt het over van Louis Oosterom die het jarenlang met verve heeft gedaan. Oosterom ontving lovende woorden, en een welverdiende bos bloemen mét cadeau tijdens de eerste werkgroepvergadering voor de komende editie van 2024. De ex-voorzitter blijft gelukkig wel actief voor de Dag van het Schaap.  

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format