Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Mar 21, 2024 |
Alle nieuwsberichten, Sponsors,  |
marjan

Royal GD nieuwe hoofdsponsor Dag van het Schaap 2024

We zijn superblij met onze nieuwe hoofdsponsor: Royal GD. De GD is al meer dan een eeuw werkzaam op het gebied van diergezondheid. De blauwtonguitbraak benadrukte nog eens het belang van diergezondheid en dat trok de GD over de streep om hoofdsponsor te worden van de Dag van het Schaap. Ze komen met een flinke delegatie dierenartsen en medewerkers naar het evenement om al uw veterinaire vragen te beantwoorden. 
Sponsors
en standhouders kunnen zich nog altijd aanmelden voor deze dag.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format