Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Apr 9, 2024 |
Alle nieuwsberichten,  |
marjan

Hoe zit het met blauwtong?

Uiteraard heeft het bestuur heel goed nagedacht over blauwtong. Voorzitter en dierenarts Piet Vellema: "Die ziekte steekt altijd in het najaar de kop op. Ook in landen rond de Middellandse Zee waar blauwtong veel vaker voorkomt. Dus mocht blauwtong de Nederlandse schapenhouderij ook dit jaar weer treffen, dan is dat zeer waarschijnlijk pas ruim na de Dag van het Schaap." Het is daarom alleen maar prettig om de 'schapenzinnen' eens lekker te verzetten op zaterdag 8 juni!

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format