Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Apr 21, 2024 |
Alle nieuwsberichten, Standhouders, Programma,  |
marjan

Ontmoet YouTube-kok Nick Toet

Nick Toet komt naar de Dag van het Schaap! Deze Haagse YouTube-kok staat niet alleen bekend om zijn culinaire avonturen en verrukkelijke recepten, maar is ook de maker van ‘Vrijheidssoep van 2024’ en is onlangs begonnen als presentator van het VPRO-programma ‘Taarten van Babel’. Op deze dag zal hij alle bezoekers verwennen met heerlijke hapjes op de stand van BlijSchaap.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format