Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

mei 22, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
willemijn

De Dag van het Schaap heeft een compleet wolplein. Daar kunnen wolliefhebbers de hele dag hun hart ophalen. Particulieren en bedrijven zijn er met tientallen stands waar ze de mooiste wolproducten tonen en verkopen.

Voor wie wil leren: ook op het wolplein zijn workshops waaraan u kunt deelnemen. Lidwina Charpentier geeft een cursus ‘De ideale vilt/spinvacht’ met daarin alle weetjes over vachtsoorten, vezeltypes, schoonmaken, gezondheid en verwerking voor spinnen of juist vilten. Ester Floor en Margo Vonk geven een viltcursus.

Voor beide workshops geldt: er is een limiet voor deelname. Wees er snel bij. Mail naar wolplein@dagvanhetschaap.nl.

mei 22, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
willemijn

De Dag van het Schaap organiseert 8 bijzondere workshops ‘werkhonden’. Vier daarvan zijn voor schapenhouders die met border collies werken, vier voor mensen die kelpies inzetten bij hun schapen. Mike van der Most verzorgt de workshops met border collies, Reinier van Klinken en Freerk Heuker die met kelpies.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht door een mailtje te sturen naar honden@dagvanhetschaap.nl met uw naam, adres en telefoonnummer en ‘kelpie’ of ‘border collie’.

De workshops zijn openbaar. Mocht u zich niet meer kunnen aanmelden, dan kunt u ze toch goed ter plekke volgen!

mei 15, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
jacques

Aanmelden voor de workshop ruwvoer analyseren is niet meer mogelijk. Ook deze workshop is volgeboekt!

mei 8, 2018 |
Alle nieuwsberichten, Workshops,  |
jacques

De workshop levende classificatie en de workshop 'Check de vacht' zijn volgeboekt. Alleen voor ruwvoeranalyse is aanmelden nog mogelijk.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief