Laatste nieuws

Nieuwsonderwerpen

TERUG
Apr 15, 2024 |
Alle nieuwsberichten,  |
marjan

Inschrijving voor NK schapenscheren 2024 is geopend

Het NK schapenscheren is op zaterdag 8 juni in Ermelo, tijdens de Dag van het Schaap. De scheerders in de hoofdklasse kunnen zich kwalificeren voor deelname aan de wereldkampioenschappen en mogen Nederland vertegenwoordigen in Nieuw-Zeeland in maart 2026. Omdat de nummers 1 en 2 van het NK schapenscheren naar het WK mogen, zal er beoordeeld worden in lijn met de scheerregels zoals die door BISCA zijn opgesteld.

Laatste nieuwtjes

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de Dag van het Schaap. Ook kunt u filteren op nieuwsonderwerpen zodat u altijd het overzicht heeft van de meest recente berichten over uw interesse.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven

* indicates required
Email Format